dimarts, 26 de març del 2019

Fem més Escola!


Fa uns dies, la comunitat educativa del nostre municipi està participant en el projecte Fem més Escola, que comporta distintes activitats en els diferents centres educatius de Montbui per apropar l'educació pública a la gent del municipi.


El diumenge 17 de març, la Llar va participar en la Festa de l'Escola Pública a la plaça de l'Ajuntament, on tots els centres educatius també hi van ser. 




El dimecres 20 de març, la Llar, conjuntament amb tots els centres públics de Montbui va participar en la Gala Homenatge on es va fer entrega del plafó de totes les escoles del municipi. Properament el veureu penjat a la Llar.



El dijous 21 de març, dins la Llar vam fer un taller de música, impartit per la Gloria Tomàs. En el que pares/mares i infants vam gaudir un munt.














El dia 22 de Març, Lleons i Girafes vam participar en una d'aquestes activitats anant a l'escola Antoni Gaudí com a convidats per esmorzar i compartir vivències amb els/les alumnes de P3.



Dins d'aquesta jornada, les mestres de P3 ens van explicar el conte de l'Erugueta goluda.



Vam esmorzar amb els infants de P3












Vam compartir estones de joc dins l'aula



I finalment vam
 sortir al pati, on vam esperar que les famílies ens vinguessin a recollir, alhora que es podien informar i visitar l'escola.















Per finalitzar aquesta entrada, us deixem l'enllaç del vídeo promocional del projecte Fem més escola. Esperem que us hagi agradat!


Fins aviat famílies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada