dilluns, 26 de novembre del 2018

Sta. Cecília Patrona dels Músics!



Com ja sabeu, la música és una eina imprescindible per al desenvolupament dels infants. Per això, a la Llar hem aprofitat que el dia 22 de Novembre se celebrava Sta. Cecília Patrona dels Músics, per realitzar les activitats amb la música i els sons com a protagonistes.




Com heu pogut veure, durant la setmana tant a les entrades com a les sortides hem posat música de diferents estils com Salsa, Vivaldi, Pop, etc. perquè ens acompanyés i ens fes el moment de separar-nos o el de retrobament més amè.

Durant el dia, hem sortit a estonetes al passadís per gaudir dels instruments de l'entrada i poder realitzar les nostres mateixes creacions musicals.

















A més, dins de les aules també hem jugat i experimentat amb els diferents instruments que heu anat portant de casa.



















Dijous, que 
es celebrava Sta. Cecília, ens vam juntar tota la Llar per gaudir de l'obra de La Traviata, que vam poder veure representada amb titelles.



A més a més hem realitzat el nostre propi instrument, amb material reciclat i quotidià.
I Lleons i Girafes, divendres ens vam reunir a l'aula de psicomotricitat per tocar-lo i ballar. Ens ho vam passar genial!




Així mateix, per acabar la setmana, els grans de la Llar vam fer un taller de cuina amb pasta de full i xocolata, que vam berenar a la tarda i que va acabar culminant una setmana plena de nous descobriments i aprenentatges.














Un petó famílies! Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada